Blog | Realitný maklér Martina Cibuľová Banská Bystrica

Blog

  • Ako stanoviť cenu nehnuteľnosti?

    Chystáte sa predávať svoj domov a neviete, koľko si za nehnuteľnosť pýtať? Správna cena vašej nehnuteľnosti môže byť najdôležitejším faktorom pri predaji. Určite nechcete nehnuteľnosť predražiť, pretože stratíte záujemcov, no naopak, nechcete ju predávať ani pod cenu. Stanoviť ideálnu cenu je občas malá veda. Pripravila som si pre vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu.

  • Ako predať starší rodinný dom za 24 hodín?

    “Stačí si vysúkať rukávy a pustiť sa do toho…, ” znela posledná veta môjho inzerátu na tento, dovolím si tvrdiť, čarovný dom v Medzibrode. Starý dom na predaj predstavoval skutočnú maklérsku výzvu, ale ja som verila tomu, že ho predám.

  • 3 izbový byt s krásnym výhľadom na mesto v luxusnej štvrti Belveder

    Predávať luxusný byt na Belvederi to je asi sen každého poctivého realitného makléra v Banskej Bystrici. Vďaka Bohu aj mne sa naskytla takáto príležitosť a samozrejme môj obchodnícky duch predsa nemôže odmietnuť takúto príležitosť. Tento byt ma odrovnal krásnym výhľadom na mesto a to zďaleka nebolo všetko čo ponúkal. Veľkorysá terasa s ranným slnkom a krb v byte to je luxus ktorý ponúka len zopár bytov v Banskej Bystrici.

R E A L I T Y L E T T E R

Horúce realitné novinky
priamo na Váš mail